Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس عضو هیئت رئیسه سازمان نظام مهندسی ساختمان استان فارس به استناد بررسی‌های کارشناسی تاکید کرد که عامل اصلی خسارت ناشی از زلزله، دخالت فاقدان صلاحیت در ساخت و سازها است.

مهرداد خواجه‌پور یکشنبه 9 مرداد در جلسه شورای فنی استان فارس، با ارائه گزارشی از خسارت‌های زلزله اخیر هرمزگان و عوامل موثر بر این موضوع، عامل مشترک بروز خسارت در زلزله‌های گذشته سراسر کشور را دخالت افراد فاقد صلاحیت در ساخت و ساز دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با توجه به لرزه خیز بودن استان فارس، رعایت نکات فنی در امر ساخت و ساز بسیار ضروریست و برای جلوگیری از بروز اتفاقات مشابه حادثه هرمزگان در استان فارس، لازم است که دستگاه های ذیربط با قاطعیت مانع از مداخله افراد فاقد صلاحیت در بحث ساخت و ساز شوند.

خواجه‌پور با اشاره به تجارب تلخ زلزله‌های گذشته کشور و زلزله هرمزگان در موضوع وارد شدن خسارت به مراکز درمانی و تخریب اجزای غیر سازه‌ای در این واحدها و همچنین واژگونی قفسه های داروخانه ها، خواستار ایمن سازی مراکز درمانی و بهداشتی برای امکان خدمت رسانی بی وقفه پس از وقوع حوادثی از این دست شد.

دبیر هیئت رئیسه سازمان نظام مهندسی فارس در ادامه با اشاره به بروز خسارت در مراکز مذهبی نظیر مساجد در زلزله هرمزگان و حوادث قبل از آن، خواستار استفاده از خدمات مهندسی مطلوب ( طراحی، نظارت و اجرا ) در این مراکز شد.

خواجه‌پور تاکید کرد: باید با استفاده کامل از خدمات مهندسی و مصالح استاندارد، آموزش عوامل اجرایی دخیل در اجرای پروژه‌ها و با مراقبت و نگهداری از ساختمان‌ها خصوصا در ساختمان های با اهمیت بالا، از بروز حوادثی نظیر زلزله جلوگیری کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی ساخت و ساز استان فارس ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۳۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر امروز سه‌شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: بر اثر بارش‌های شدید که در هفته گذشته در استان خوزستان انجام شد، کمتر از ۴۰ درصد به مزارع و گندمزارهای استان خسارت وارد شد.

وی ادامه داد: بیشترین آسیب‌هایی که به گندمزارهای استان وارد شد، خوابیدگی محصول بوده است که برداشت محصول باید با دقت انجام تا کمترین خسارت به محصول وارد شود.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ۶۵ درصد مزارع گندم خوزستان زیر پوشش بیمه هستند، بیان کرد: بررسی و ارزیابی خسارت‌ها توسط کارشناسان در حال انجام است و غرامت کشاورزان بیمه شده ظرف یک تا دو هفته پرداخت خواهد شد.

مهاجر اظهار کرد: همچنین با پیگیری و هماهنگی‌های صورت گرفته ۵۰۰ هزار تن گندم خریداری شده در مراکز روباز به سیلوها، مراکز سرپوشیده و کارخانه‌های آرد استان خوزستان ارسال شدند.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: در بارندگی‌های اخیر هیچ گونه خسارت و آسیبی به گندم‌های خریداری شده در مراکز روباز خوزستان وارد نشده است.

کد خبر 6099428

دیگر خبرها

  • آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث
  • گردن عامل بروز ۲۰ درصد از سردردها
  • قطعی برق برخی از مناطق یاسوج
  • راه‌اندازی سه مرکز طرح ملی رحله ویژه دختران
  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • بررسی ۷۹۰ پرونده در کمیسیون صلاحیت ساخت و ورود دارو
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس