Web Analytics Made Easy - Statcounter

مختار عباسی ، روز چهارشنبه در نشست بررسی و تسریع در روند بازسازی مناطق زلزله زده بخش محمله شهرستان خنج  به بیان وضعیت مناطق آسیب دیده پرداخت و خواستار تسریع در پرداخت تسهیلات و بازسازی مناطق زلزله زده از سوی بنیاد مسکن شد.

فرماندار شهرستان خنج در این نشست از معاونین اداره کل بنیاد مسکن خواست تا نسبت به بررسی مجدد قیمت اراضی واگذاری در روستاها  و همچنین نسبت به رفع مشکلات بنیاد مسکن شهرستان و رفع کمبود نیروی انسانی اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار خنج به روند بازسازی مناطق زلزله زده سال ١٣٩٥ دهستان سیف آباد بخش مرکزی شهرستان خنج اشاره کرد و اظهار داشت : کار بسیار خوب بازسازی در این منطقه شکل گرفت که اکنون ما شاهد بازسازی کامل منازل آسیب دیده در این دهستان می باشیم که این مهم باعث حفظ مال و جان مردم و نگهداری از سرمایه های ملی در هنگام وقوع حوادث قهری می گردد.

عباسی  در ادامه یاد آور شد :مجموعه فرمانداری و بخشداری ها و دهیاری های  این شهرستان آمادگی هر گونه همکاری جهت جذب تسهیلات بانکی و ترغیب روستاییان به استفاده بیشتر از این تسهیلات را دارند.

 معاون پشتیبانی بنیاد مسکن  استان فارس نیز در این نشست  اظهار داشت : برای بنیاد مسکن فارس بازسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستای و شهری اهمیت خاصی دارد و این بنیاد در خصوص تامین نیروی ستاد بازسازی و رفع دیگر مشکلات با بنیاد مسکن شهرستان خنج همکاری می کند.

۴۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری در توسعه روستایی شهرستان خنج 

 محمود عباسی تاکید کرد :  جهت توسعه عمران روستاهای شهرستان خنج از محل واگذاری زمین روستا ها نزدیک به ۴۰ میلیارد ریال  صرف بهسازی معابر و ترمیم شبکه آبرسانی و برق رسانی و دیگر امور روستاها از قبیل نقشه برداری ، تهیه نقشه های اجرایی و …  گردیده است.

فرج الله  نصیری معاون بازسازی  بنیاد مسکن استان فارس نیز دراین نشست در خصوص بازسازی مناطق زلزله زده خنج اظهار داشت : با توجه به اینکه بازسازی مناطق زلزله زده قبل از رسیدن فصل سرما اهمیت زیادی دارد با تلاش  بنیاد مسکن فارس و همچنین مدیران ارشد در سطح کشور بخشی از اعتبارات شامل تسهیلات بانکی و بلاعوض برای بازسازی مناطق آسیب دیده شهرستان خنج تامین شده است.

نصیری اظهار امیدواری کرد که بزودی با پیگیری و دستور فرماندار تسهیلات بانکی بصورت ضمانت زنجیره ای در اختیار زلزله زدگان قرار گیرد .

پرداخت ۳۰ میلیون تومان وام رایگان برای ساخت مسکن محرومان 

وی  به ساخت مسکن محرومین ، اقشار کم در آمد و ایتام اشاره کرد که با توجه به تفاهم انجام شده با سازمان برنامه و بودجه و استانداری فارس و از طرفی تفاهمنامه با بهزیستی و قرارگاه خاتم الانبیا  ، برای ساخت مسکن محرومین و ایتام  و برای هر واحد مسکونی ٦٠ متر مربعی مبلغ ٥٠ میلیون تومان تسهیلات بانکی کم بهره و ٣٠ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض پرداخت می گردد.

۱۹۰ واحد سهیمه خنج در ساخت مسکن محرومان 

معاون بنیاد مسکن استان فارس در پایان با اشاره به سهمیه ١٩٠ واحدی ساخت مسکن محرومان در شهرستان خنج گفت: اولویت ساخت این واحد ها با مددجویان کمیته امداد حضرت امام (ره)و بهزیستی می باشد ، با پیگیری بنیاد مسکن و همکاری کمیته امداد و بهزیستی و بانک های عامل امید است بموقع اعتبارات  این طرح جذب و ساخت این واحدها تا پایان سال به اتمام برسد.

احمد عبداللهی مدیر بنیاد مسکن شهرستان خنج نیز با تقدیر از همراهی فرماندار خنج و معاونان بنیاد مسکن استان فارس برای آغاز عملیات اجرایی بازسازی مناطق آسیب دیده از زلزله بخش محمله اعلام آمادگی کرد .

شهرستان خنج در ۲۶۰ کیلومتری جنوب شرق شیراز است، از جاذبه‌های تاریخی این شهرستان می‌توان به مناره شیخ دانیال، مسجد جامع، آرامگاه شیخ محمد ابونجم، سردر مسجد جامع، قلعه کلوکی، قلعه خلوت و قلعه شاه‌نشین ،آرامگاه شاه عبدالسلام، جاده سنگ‌فرش از دوران هخامنشی، تپه توانگران و بقعه شیخ دانیال اشاره کرد.

زلزله ۴.۴ ریشتری ۱۸شهریور در ۱۸ کیلومتری بخش محمله و ۲۱ کیلومتری شهرستان خنج و ۳۰ کیلومتری علامرودشت به وقوع پیوست؛ همچنین محل وقوع زلزله  ۲۱۵ کیلومتری شیراز و ۲۶۸ کیلومتری استان بوشهر اعلام شد.

در یک ماه گذشته زمین لرزه‌های متعددی جنوب استان فارس به خصوص شهرستان‌های لارستان، خنج و گراش را لرزانده است که برخی از این زمین لرزه‌ها به برخی منازل مسکونی خسارت وارد کرد.

بخش محمله با جمعیتی حدود ۱۰ هزار نفر در فاصله ۵۰ کیلومتری شهرستان خنج استان فارس واقع است.

برچسب‌ها خنج بنياد مسكن انقلاب اسلامی فارس زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خنج بنياد مسكن انقلاب اسلامی فارس زلزله خنج بنياد مسكن انقلاب اسلامی فارس زلزله اخبار کنکور بازسازی مناطق زلزله زده تسهیلات بانکی شهرستان خنج بنیاد مسکن استان فارس ساخت مسکن آسیب دیده بخش محمله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۳۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا اسلامی بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری از مهر ماه امسال مدرسه کانکسی با بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز در استان نخواهیم داشت، گفت: حدود ۶۷۰ مدرسه معادل ۳۰ درصد از ۲۲۳۸ مدرسه استان به مقاوم‌سازی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه جهت گیری پروژه‌های خیر ساز به سمت حذف مدارس تخریبی و احداث مدارس مقاوم است، افزود: سال گذشته در قالب طرح شهید پناهی حذف مدارس کانکسی با بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز را در استان دنبال کردیم که از این طرح‌ها فقط ۲ پروژه باقی مانده است که تا مهرماه ساخت مدرسه جایگزین آنها به سرانجام می‌رسد.

اسلامی با بیان اینکه طبق هدف‌گذاری سال گذشته ۲۱۷ کلاس درس در قالب ۴۰ پروژه تحویل آموزش و پرورش شد که شامل دو پروژه به‌صورت ورزشی و ۳۸ باب مدرسه بود، ادامه داد: چهار پروژه در ابهر، سه پروژه ایجرود، ۱۲ پروژه در خدابنده، ۹ پروژه در زنجان، هشت پروژه در ماهنشان، دو پروژه در طارم و دو پروژه در سلطانیه داشتیم که این پروژه‌ها در مجموع ۲۱۷ کلاس درس را شامل می‌شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با اشاره به ضرورت تأمین زیرساخت‌های آموزشی در طرح‌های نهضت ملی مسکن قبل از استقرار جمعیت در این مراکز جمعیتی، گفت: توجه به این موضوع، مانع بروز مشکل در آینده می‌شود.

وی با اشاره به ماده ۱۸ قانون شورای عالی آموزش و پرورش، افزود: طبق این قانون، انبوه‌سازانی که ساخت بیش از ۲۰۰ واحد مسکونی را عملیاتی می‌کنند، باید خدمات آموزشی از جمله ساخت مدرسه را برای ساکنان این واحدها اجرا کنند که این امر در حال حاضر در مناطقی مانند گلشهر کاظمیه و پونک این قانون عملی نشده است و این مناطق با کمبود مدارس مواجه‌اند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با تاکید بر لزوم برقراری عدالت آموزشی در استان و بویژه مناطق کم‌برخوردار و دورافتاده استان، گفت: طبق زمان بندی پروژه‌هایی که به‌صورت خیر ساز بودند و بویژه در مناطق روستایی به سمت حذف مدارس تخریبی و احداث مدارس مقاوم پیش رود.

اسلامی از برگزاری جشنواره خیران مدرسه‌ساز زنجان در ششم مرداد ماه خبر داد و افزود: خیرین یکی از منابع تأمین اعتبار برای ساخت و نوسازی مدارس، مجامع خیران مدرسه‌ساز و خود خیران مدرسه‌ساز هستند.

کد خبر 6100642

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • حق تفکیک برای زمین‌های امامزاده ابراهیم شفت کاهش پیدا می‌کند
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه